Werken bij MUG Ingenieursbureau of Koninklijke Sjouke Dijkstra is

Werken bij Dijkstra Groep

Personeel is veruit onze belangrijkste succesfactor. Het zijn onze collega's die samen projecten tot een succes brengen. Bij ons werken gemotiveerde vakmensen met kennis van zaken en een frisse instelling.

Samen werken aan de toekomst

Bij Dijkstra Groep werken we samen aan de toekomst. Aan de toekomst van onze bereikbaarheid, onze energievoorziening, de wereld om ons heen, maar ook aan jouw toekomst. Onze collega’s zijn enthousiaste vakmensen die elke dag werken aan vooruitgang. Die samen werken, die samen lachen en zich inspannen, en die samen kijken naar een duurzame toekomst.

Ben jij al onderdeel van deze toekomst?

Werken aan

Jouw ontwikkeling

Bij ons krijg je elke dag de kans om te werken aan je ontwikkeling. Innovatie, technische vaardigheden en vakkennis: iedereen werkt actief aan zijn of haar professionele groei en krijgt de ruimte voor het opstellen van een persoonlijk opleidingsplan. We willen dat jij elke dag opnieuw het beste uit jezelf en je loopbaan kunt halen.

Onze collega's

Maak kennis met onze collega's

Leer ons vak kennen via

Stages

Bij Dijkstra Groep kun je op allerlei gebieden kennismaken met de praktijk en leren wat ons mooie werk in de praktijk inhoudt. Zo kun je stagelopen in de uitvoering bij Koninklijke Sjouke Dijkstra, maar ook als ontwerper, landmeter of werkvoorbereider bij MUG Ingenieursbureau. Koninklijke Sjouke Dijkstra is door SBB officieel erkend als leerbedrijf. Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende stageplek? Informeer bij onze afdeling HR naar de mogelijkheden.

En de arbeidsvoorwaarden?

Als je bij ons komt werken krijg je uiteraard salaris. Maar wij vinden de secundaire arbeidsvoorwaarden minstens zo belangrijk. Zo kun je bij ons rekenen op een goede pensioensregeling en minimaal 28 vakantiedagen. Een beetje afhankelijk van je functie zijn je werktijden flexibel. En als je ambitie hebt om jezelf verder te ontwikkelen dan is er ruimte voor trainingen en opleidingen.

Op ons kantoor in Zwanenburg hebben we sportfaciliteiten in huis waar je gratis gebruik van kunt maken. Werk je vanuit Leek, dan kun je via Workit tegen een kleine maandelijkse bijdrage onbeperkt sporten op wel 350 sportlocaties. Om je verder gezond te houden krijgen we wekelijks vers fruit geleverd op kantoor en krijg je bij ons de mogelijkheid om de auto te verruilen voor de fiets. Met de fietsregeling lease je voordelig jouw favoriete fiets, van mountainbike tot elektrische Speed Pedelec.