Werken bij Dijkstra Groep

Personeel is veruit onze belangrijkste succesfactor. Het zijn onze medewerkers die de organisatie dragen en een project tot een succes brengen; gemotiveerde vakmensen met een goede kennis van zaken en een frisse instelling.

Trots op ons personeel

Wij zijn trots op al onze collega's. Zo'n 250 vakmensen die elke dag weer aan de slag gaan met projecten die onze toekomst bereikbaar maken. Onze medewerkers omschrijven ons als innovatief, veelzijdig en open. Werken bij ons, is werken bij een hecht en sfeervol bedrijf.

Werken aan

Jouw ontwikkeling

Bij ons krijg je elke dag de kans om te werken aan je ontwikkeling. Innovatie, technische vaardigheden, kennis en soft skills: iedereen werkt actief aan zijn of haar professionele groei en krijgt de ruimte voor het opstellen van een persoonlijk opleidingsplan. We willen dat jij elke dag opnieuw het beste uit jezelf en je loopbaan kunt halen.

Onze collega's

Maak kennis met onze collega's

Leer ons vak kennen via

Stages

Wij zijn een erkend leerbedrijf. Bij ons kun je kennismaken met de praktijk en leren ze wat er van je verwacht wordt. De erkenning van leerbedrijven gebeurt door kenniscentra van het beroepsonderwijs en bedrijfsleven. Koninklijke Sjouke Dijkstra is door SBB officieel erkend als leerbedrijf. Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende stageplek? Informeer bij onze afdeling HR naar de mogelijkheden.

Certificering