Werken bij

Maak kennis met:

Job Plas

Als senior projectleider Energie zet Job zich zowel professioneel als privé in voor de energietransitie. Job isoleerde zijn huis, maakte het aardgasvrij en legde een permacultuur moestuin en voedselbos aan. Na de verduurzaming van zijn eigen leefomgeving groeide zijn interesse voor duurzaamheid en energie. Vanaf dat moment volgde hij de ontwikkelingen van de energietransitie meer en meer. Na zestien jaar bij Philips als productiemanager, groepsleider en onderzoeker binnen diverse innovatieafdelingen was hij klaar voor de stap naar een nieuw vakgebied.

Bij MUG Ingenieursbureau combineert Job zijn kennis van Human Technology, werkervaringen en interesses rondom energie. Job leidt diverse projecten op het gebied van haalbaarheidsstudies voor het realiseren van duurzame energie in Nederland, daarnaast onderzoekt hij binnen de RES (Regionale Energie Strategie) regio’s de kansen en mogelijkheden voor duurzame energie. “Ik vind het heel leuk een rol te kunnen spelen in de energietransitie. Vooral de combinatie van interactie tussen mens en techniek vind ik enorm interessant. Dagelijks doe ik meer kennis op, werk ik met verschillende klanten en leveren we afdelingsoverschrijdend teamwork.”

“Ik was op zoek naar meer eigenaarschap, dynamiek en een plattere organisatie. Dat heb ik bij MUG echt gevonden. Ik waardeer de transparantie, nuchterheid en de open cultuur. We werken in een ontzettend dynamisch team aan uitdagende projecten en er is veel enthousiasme."

Job Plas