Werken bij

Maak kennis met:

Joudy Baraze

Joudy was student Civiele Techniek en liep haar stage op de afdeling Infra, Water & Natuur. Zij voerde haar afstudeeronderzoek uit bij MUG en is inmiddels in dienst als projectingenieur.

“Ik wilde ontwerper worden vanaf het moment dat we het vak onderzoeken en ontwerpen kregen, in het eerste jaar. Dat was ook meteen het enige vak over ontwerpen binnen mijn hele opleiding! Het leek mij zo leuk dat ik hier mijn stage van wilde maken.

Ik heb al heel veel geleerd en ik word steeds beter in het tekenwerk. De sfeer binnen het team is fijn. Ik vind het vooral leuk om AutoCAD-tekeningen te maken en te zien dat die buiten gerealiseerd worden. Voor mijn scriptie werkte ik samen met de afdelingen Energie, Geo-ICT en Infra, Water & Natuur. Ik onderzoek de toegevoegde waarde van het ontwerp van kabels en leidingen in 3D ten opzichte van 2D. Een interessant onderzoek dat helpt bij een slimme aanpak van energieprojecten én zorgt voor versterkte ketensamenwerking."

“Na mijn studie wil ik beginnen als ontwerper bij een ingenieursbureau. Het lijkt me ook leuk om het 3D-tekenen te leren.”

Joudy Baraze

Certificering